NEon Letters

Neon letters zijn gemaakt van LED Neon en doorschijnend acryl basismateriaal. Dat betekend dat de neon letters lichtgevend zijn, maar tegelijk een zwevend effect hebben. Het is een verlichting die in verschillende soorten ruimtes passen. Met neon letters kun je een ruimte opfleuren en optische effect creëeren. Bij Neon District kun je zelf een eigen ontwerp maken en kunnen jouw neon letters een exclusief gevoel creëren. De neon letters zijn gemakkelijk bij iedere gewenste gelegenheid te gebruiken door de handige voedingsadapter inclusief dimmer die erbij geleverd wordt. Je kunt kiezen uit één voedingsadapter per sign, of meerdere signs op één stroomadapter. 

Our story
Our mission

Led neon letters eenvoudig personaliseren

Bij Neon District kun je led neon letters zelf eenvoudig ontwerpen. In het ontwerp kun je kiezen uit verschillende kleuren, elk soort lettertype kiezen zoals lettertype gotham, cijfers gebruiken, mm breedte, kleine letters en grote letters kiezen. Met de eindeloze mogelijkheden maak je jouw logo creatie compleet. Hang je ontwerp aan de muur als inspirerende tekst of gebruik quotes. Daarnaast kun je de neon letters als decoratie in huis ophangen. Zo kun je modulaire ontwerp maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kunstwerk. De neon letters komen vaak mooi uit wanneer je deze voor een metalen oppervlak of metalen structuren hangt, of voor een plantenmuur. Metaal zorgt ervoor dat het neon licht het optische effect versterkt. Wanneer je metaal achter de neon letters plaatst wordt het visuele effect zichtbaar en creëer je een unieke sfeer. Daarnaast kun je altijd nog andere leuke accessoires toevoegen. Door de led technologie kun je het visuele effect van de letters nog meer versterken, of juist verzwakken naar jouw wens.

KWaliteit van LED NEON LEtters

De neon letters worden gemaakt van stevig materiaal zoals kunststof, PVC, siliconen en acrylaat. De neon letters kunnen bevestigd worden aan de muur of plafond, maar we kunnen ook een acrylaat voet monteren zodat je het bordje neer kunt zetten. Doordat deze materialen gebruikt zijn voor de neon letters geven de lampen gelijkmatig licht. Bij oude neonlichten die gemaakt zijn van glas is dit vaak niet zo. Doordat de neon letters gemaakt zijn van led licht, heeft het licht weinig verbruik en geen vervuilende gassen. Onze neon letters beschikken over een beschermingsfactor en zijn verwerkt met verschillende componenten. Op die manier kun je de juiste adapter aansluiten en het product op iedere gewenste gelegenheid gebruiken. De neon verlichting wordt vaak gebruikt als gevelreclames, echter zijn deze neon letters speciaal voor buiten en die beschikken over waterdichte toepassingen, namelijk een volledig acrylaat behuizing om de letters. Wil je neon letters buiten gebruiken, bijvoorbeeld als gevelreclame? Neem dan altijd contact met ons op zodat we het gebruik voor buiten kunnen toelichten en je het juiste product kunnen aanbieden.

Waarom een Neon van Neondistrict?

Snelle levering

Alle neon borden met een acrylaat achterbord worden binnen 10 werkdagen geleverd. Sneller jouw Neon verlichting nodig? Spoedservice is mogelijk tegen vergoeding.

Persoonlijke service

Omdat jouw neon in één productie fantastisch moet zijn, helpen wij je erg graag naar jouw ultieme design. Wij staan 5 dagen in de week klaar om je te helpen met jouw perfecte lamp.

Extra Lange levensduur

Onze LED verlichting gaat gemiddeld zo'n 100.000 uur mee. Dat is voldoende voor 10 jaar. Daarnaast bieden we 2 jaar fabrieksgarantie op jouw product.

Over ons

7+

Jaar ervaring

21

Kleuren

500+

Tevreden klanten

3

Landen

Bestellen bij Neon District

Wat de beste keuze aan neon letters voor jou is, is afhankelijk van verschillende factoren. Hang je de led verlichting aan de muur en op welke plek? Hoe groot moet je Neon zijn t.o.v de muur? Als je de neon letters in een lichte ruimte plaatst, met een lichte achtergrond, dan heeft de verlichting een hoog lichtrendement nodig. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt voordat je het product in je winkelwagen doet en bestelt. Je kunt ons altijd een e-mail sturen of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleuren of welke led neon letters je kunt gebruiken bij jouw project.

Zelf je neon tekst configureren

Voor kleine en grote merken

VAN DE LOKALE IJSMAKER TOT MEDIAGIGANT, VOOR IEDER PROJECT EEN GEPAST PRODUCT

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw NEON idee?