NEon LOGO

Een neon logo of neon sign maken via Neon District is makkelijker dan je misschien denkt. We denken graag mee aan jouw visie en helpen je graag aan een uniek ontwerp. Een neon logo of bedrijfslogo kun je helemaal personaliseren via de online builder. Hiermee kun je iedere tekst, letters, kleuren en vormen kiezen. Wil je graag je bedrijfslogo na laten maken? Stuur dan een afbeelding van je logo via de e-mail of via het offerte formulier.

Our story
Our mission

Eigen led neon ontwerp maken

Bij het ontwerpen van een eigen neon logo is het belangrijk dat je goed nadenkt. Wil je het neon bord aan de muur ophangen? Wel of geen achtergrond? Ga je de neon verlichting binnen of buiten ophangen? Welke kleuren en afmetingen ga je gebruiken? Komt het neon bord in de woonkamer of in de kinderkamer? Voor iedere gelegenheid en iedere kamer kun je een eigen tekst en ontwerp maken. Door de vele mogelijkheden die de neon lampen bieden, kun je de lamp op iedere plek ophangen. Maak je eigen logo zo uniek als je zelf wilt.

Hoe kun je een neon logo bevestigen?

Onze led neon signs zijn gemakkelijk te bevestigen aan iedere muur. De led neon signs worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen en hebben een makkelijke aansluiting. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te doen. Je hoeft een neon lamp dus niet op te laden. Ben je niet helemaal zeker over ons product? Laat je dan adviseren of bekijk onze standaard artikelen in de webshop. De neon logo's zijn vaak te zien in bars of cafés, maar worden de laatste tijd steeds vaker voor bedrijven en merken gebruikt. De neon lampen worden snel geleverd, meestal binnen 2 weken.

Handgemaakte led neon lamp met logo

De neon signs van Neon District worden met de handgemaakt. Ieder eigen ontwerp wordt geleverd in een stevige verpakking zodat de lamp niet beschadigd onderweg. Hoe lang de levering precies duurt, hangt af van verschillende factoren. Over het algemeen is dit altijd binnen twee weken. Het kan met gevelborden en waterdichte Neons net wat langer duren. Heeft je led neon logo de kleuren, tekst en letters die je wilt? Dan is het tijd om je neon sign te bestellen. Bij Neon District koop je altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Kun je kiezen uit eindeloze mogelijkheden of bestel onze eigen neon designs die je kunt vinden in de producten pagina. Neon District staat voor transparantie, snelheid en kwaliteit!

Waarom een Neon van Neondistrict?

Snelle levering

Alle neon borden met een acrylaat achterbord worden binnen 10 werkdagen geleverd. Sneller jouw Neon verlichting nodig? Spoedservice is mogelijk tegen vergoeding.

Persoonlijke service

Omdat jouw neon in één productie fantastisch moet zijn, helpen wij je erg graag naar jouw ultieme design. Wij staan 5 dagen in de week klaar om je te helpen met jouw perfecte lamp.

Extra Lange levensduur

Onze LED verlichting gaat gemiddeld zo'n 100.000 uur mee. Dat is voldoende voor 10 jaar. Daarnaast bieden we 2 jaar fabrieksgarantie op jouw product.

Over ons

7+

Jaar ervaring

21

Kleuren

500+

Tevreden klanten

3

Landen

EEn NEON LOGO laten ontwerpen 

Wil je jouw logo in Neon render opgemaakt zien en gelijk een prijs weten zodat je jouw Neon logo kan bestellen? Vul dan ons offerte aanvraagformulier in en geef jouw wensen door zoals het formaat, de kleur en waar je jouw Neon logo gaat plaatsen. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk details meegeeft tijdens deze aanvraag zodat we een perfecte offerte voor je kunnen opmaken.

Offerte aanvragen

Voor kleine en grote merken

VAN DE LOKALE IJSMAKER TOT MEDIAGIGANT, VOOR IEDER PROJECT EEN GEPAST PRODUCT

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw NEON idee?